Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Gepubliceerd op 31 juli 2020

Hierbij treft u onze maandelijkse update aan betreffende het Corona-virus.

Het belegd vermogen ligt rond 1.041 mln en lijkt zich daarmee te herstellen naar het vermogen van voor de Corana-crisis. Dit is een lichte stijging ten opzichte van eind juni, toen was het vermogen nog 1.016 mln. Gezien de beleidsdekkingsgraad van 97,4% is het crisisplan nog wel van kracht.

Om meer duiding bij de economische crisis te geven raden wij u aan om het volgende filmpje te raadplegen: Coranacrisis vs Credit Crunch

In dit filmpje bespreekt Lukas Daalder (chief strategy officer van onze fiduciair beheerder BlackRock) of de economische crisis van nu vergelijkbaar is met de financiële crisis van 2008/2009. Hij doet uitspraken over de verwachte omvang van de economische klap. En hij legt uit waarom er een goede kans is dat de economie sneller zal herstellen dan na de vorige economische crisis. Ten slotte gaat hij in op de vraag of aandelenbeurzen niet wat voorbarig zijn in hun herstel.

Net als vorige maand is de continuïteit van BPL en zijn dienstverleners niet in gevaar gekomen. Ook in de afgelopen maand zijn er geen sleutelfiguren uitgevallen.

Mochten er verdere ontwikkelingen zijn dan zullen wij u daarover informeren.